Home › Slimme Secretaresse


 

Slimme Secretaresse is een ondersteuningsbureau waarbij alles draait om kwaliteit en flexibiliteit. Onze zorg is dat u zich op uw kerntaken kunt richten en dat de ondersteunende werkzaamheden excellent worden uitgevoerd door een hoogopgeleide secretaresse.

Slimme Secretaresse heeft 5 pijlers:

1. Virtual personal assistant: ondersteuning op afstand. Vanuit het eigen kantoor wordt het contact met de klant onderhouden. Agendabeheer, facturen, BTW administratie zijn veel voorkomende werkzaamheden.

2. Interim secretaresse: inspringen als de nood hoog is. Door snel in het gat te springen als de vaste secretaresse of managementassistent afwezig is (door vakantie, ziekte of zwangerschapsverlof). Bemiddeling van interim secretaresses / managementassistenten.

3. Organiseren van evenementen: bijeenkomsten, cursussen, symposia. Elke bijeenkomst wordt tot in de puntjes georganiseerd.

4. Notuleren: laat uw notulen maken door een professional: zowel voor bedrijven als stichtingen en verenigingen. Door een netwerk van ervaren krachten kunnen wij ook het notuleren van meerdere bijeenkomsten en sessies tegelijkertijd voor u verzorgen.

5. Transcriberen: voor het woordelijk uitwerken van een geluidsopname van bijvoorbeeld interviews of vergaderingen

Klanten, o.a.: 
- Ministerie van Infrastructuur en Milieu
- Sophia Revalidatie
- Hogeschool van Amsterdam
- Prof. dr. Wim Derksen
- HCIBS

- KPN Consulting
- Rijkswaterstaat

 

'Een slimme ondernemer wordt ondersteund door een slimme secretaresse!'